La Policia Local de Dénia

Història

Avui

La Policia Local de Dénia està present en la vida de la ciutat de Dénia, arrelada com una institució seriosa i imprescindible. Es troba present en els seus actes culturals, festers, i socials. La frenètica activitat de Dénia exigeix molt als efectius per tal d’atendre el trànsit, la seguretat, els partits de futbol, les processons, desfilades, castells de focs, i tota classe d’expressions folklòriques que li donen el toc de distinció a Dénia.

El protagonisme de la Policia Local davant d’emergències per inundacions, vents, accidents, ... així com la constant i diària tasca assistencial li aporten el seu vertader i primordial caràcter.

Policia Local de Dénia

Les noves funcions i demandes ciutadanes que tenen encomanades –i que segueixen en augment- han permés aplegar a col·lectius necessitats, i així Artemis i la importantíssima atenció a la violència de gènere han demostrat ser un referent nacional en la lluita contra aquest crim en la intimitat.

En un constant creixement en oferta i en servici de qualitat, la Policia Local de Dénia es troba al servei dels ciutadans de Dénia per a les canviants necessitats de la vida contemporània.

imprimir