Actualitat

Dénia amplia a 3.300 places l’oferta d’aparcament públic a l’estiu

L’oferta d’aparcament públic per a l’estiu s’ampliarà els pròxims dies amb l’obertura de dos nous punts. A partir del divendres, 1 de juliol, s’obrirà un aparcament al camí Ample de les Rotes, segons informa la regidora de Territori i Qualitat urbana, Maria Josep Ripoll. El solar té una superfície de 2.400 metres quadrats i capacitat per a uns 99 vehicles. La parcel·la ha sigut cedida per un particular i l’Ajuntament de Dénia ha començat hui el condicionament del sòl abocant saorra artificial. 

D’altra banda, està treballant-se l‘adequació d’un altre aparcament públic en una parcel·la de 3.300 metres quadrats cedida per un particular al carrer d’Isaac Peral. Este solar té una capacitat aproximada de 126 cotxes.

El condicionament consisteix en donar-li al sòl un acabat amb saorra artificial i habilitar-hi una rampa d’accés. Este aparcament estarà llest per a obrir a finals de la setmana que ve.

La incorporació d’estos nous llocs eleva a prop de 3.300 el nombre total de places públiques d’aparcament durant l’estiu a la ciutat de Dénia.

 

Altres notícies

imprimir