Actualitat

El Consell de Participació Veïnal de Dénia mira de prop els temes principals que interessen a les persones residents

El Consell de Participació Veïnal de Dénia va celebrar la segona reunió de l’any 2024 el divendres passat, dia 5 d’abril. A més dels representants dels grups polítics municipals, van assistir representants de l’associació de veïns de Baix la Mar,  les Bassetes, Deveses i del Montgó.

Des de la Federació d’Associacions Veïnals es van posar sobre la taula diferents temes d’interés per a la ciutat. En primer lloc, es va preguntar per la situació del transport públic, a la qual cosa es va informar que davant la previsió que el nou contracte no estiga adjudicat abans de l’estiu, l’ajuntament ha destinat una partida per a incrementar la freqüència d’autobusos de les Marines i les Rotes cada vint minuts fins a les 23 hores i la de la línia de l’hospital, cada hora. A més, es reforçarà el servei de taxi.

La Federació va mostrar també la seua preocupació per la nova reestructuració d’àrees sanitàries, per si pot afectar a la qualitat de l’atenció. Segons les informacions que disposa l’ajuntament, eixa reestructuració té un caràcter intern per al personal sanitari i, en principi, no hauria d’afectar al servei.

Un altre tema d’interés va ser la sequera que pateix la comarca i si pot afectar a la disponibilitat d’aigua potable en els pròxims mesos. Es va informar al Consell que des d’Aqualia s’ha descartat eixa possibilitat i que està assegurat l’abastiment a la població gràcies a la dessaladora, pous i a les obres que s’han realitzat per a reduir pèrdues i fugues.

Altres assumptes van ser la proliferació  d’autocaravanes, la necessitat d’aportar arena a la platja del Blay Beach, els petards de falles i la necessitat d’aparcament públic en Deveses, entre altres.

Des de l’ajuntament es va informar de les obres previstes en 2024, com les de reurbanització del carrer de Sagunt i adjacents, el pla d’asfaltatge i la redacció dels projectes del Bosc de Diana i de la segona residència i centre de dia per a persones majors dependents.

 

 

Altres notícies

imprimir