Actualitat

L'Ajuntament de Dénia llança el 'Bo consum' per a incentivar l'activitat comercial a la ciutat

A partir de setembre la ciutadania de Dénia podrà beneficiar-se d'una nova iniciativa de dinamització econòmica i comercial: el 'Bo consum', un 'xec' per valor de 40 €, dels quals l'Ajuntament de Dénia en subvenciona la meitat, 20 €; és a dir, que la clientela adquirirà un bo pel preu de 20 € que podrà bescanviar als comerços locals per compres fins a 40 €.
 
El consistori emetrà 9.622 bons que es podran gastar en el període comprés entre el 10 i el 25 de setembre del 2022.
 
La iniciativa té el doble objectiu de contribuir al restabliment de l'activitat comercial de la ciutat i ajudar alhora les famílies a remuntar la situació econòmica.
 
Per a posar-la en marxa, l'ajuntament compta amb una subvenció de la Diputació d'Alacant, inclosa en la línia d'ajudes per a campanyes de foment del consum, de 192.443 €.
 
Com s'hi han d'adherir els establiments comercials
 
S'hi poden sumar a la campanya totes les activitats comercials del municipi de Dénia, excepte establiments de venda de tabac, supermercats, benzineres, farmàcies, parades de mercadet, hostaleria, recreatius i administracions de loteria, apostes i uns altres jocs d'atzar.
 
Les bases de la convocatòria estableixen que el nombre de persones empleades no serà superior a 10 treballadors a jornada completa o equivalent i l'establiment ha d'estar al corrent de les obligacions tributàries amb la hisenda estatal i municipal i amb la Seguretat Social.
 
Els comerços interessats n'han de sol·licitar l'adhesió fins al 22 d'agost de 2022, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Dénia: https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=137
 
Instruccions per a la clientela
 
Per a adquirir un dels bons, cal registrar-se a la plataforma https://bonsconsum.denia.es/ (oferta limitada a un val per persona).
 
Poden beneficiar-se d'aquesta iniciativa les persones majors de 18 anys empadronades a Dénia. Els bons es podran bescanviar en els establiments de la ciutat adherits a la campanya.
 
Les EATIM de Jesús Pobre i la Xara llançaran en breu les seues respectives campanyes de bons de consum.

Altres notícies

imprimir