Actualitat

Visita de la vicepresidenta de la Generalitat, Aitana Mas, a Dénia

La també consellera de Polítiques Inclusives s'ha reunit amb els representants d'Aprosdeco i els ha confirmat que durant el mes de setembre es liquidaran les factures pendents amb l'entitat

Aitana Mas, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha visitat hui l'Ajuntament de Dénia per a tractar amb l'alcalde, Vicent Grimalt, i les regidores de Benestar Social, Melani Ivars, i del Major, Elisabet Cardona, alguns temes importants per a la ciutat, com la construcció de la segona residència d'ancians i el traspàs de l'actual, de titularitat municipal, a Generalitat i la imminent construcció del Centre específic per a persones amb malaltia mental crònica (CEEM) i un Centre de rehabilitació i integració social (CRIS) a la Pedrera, infraestructures incloses al Pla Convivint.

Respecte a la segona residència, que es construeix mitjançant la delegació de competències a l'ajuntament, en breu eixirà a licitació la redacció del projecte. D'una altra banda, segons ha anunciat la cosellera, s'iniciaran aviat les obres del CRIS i el CEEM, ja licitades per Conselleria.

Pel que fa al traspàs de la residència municipal de Santa Llúcia, en compliment de la Llei de Serveis Socials Inclusius, continuen les negociacions entre les dos administracions, centralitzades en un comissió mixta, per a formalitzar-ne el traspàs de competències.

A més, a petició de l'alcalde, la vicepresidenta ha rebut els representants de l'associació Aprosdeco, que gestiona el Centre Ocupacional i Centre de Dia ‘La Xara’, que torna a tindre factures pendents, des d'abril, per part de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Aitana Mas els ha confirmat que durant el mes de setembre es liquidaran aquestes factures pendents, que aniran resolent-se en els successius plens del Consell, "i també signarem el nou contracte i donarem estabilitat a l'activitat d'Aprosdeco".

Altres notícies

imprimir