Actualitat

La campanya per a la infància i adolescència “A berenar al parc!” s’estrena amb un taller de la protectora d’animals APAD a Torrecremada

La campanya “A berenar al parc!”, organitzada per la Regidoria de Benestar Social per a donar resposta a les demandes expressades pels xiquets, xiquetes i adolescents de Dénia i recollides al  Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA), va començar ahir dijous.

 

Públic de totes les edats va acudir a berenar al parc de Torrecremada i després va participar en un taller sobre la comunicació canina impartit per voluntariat de l’associació protectora d’animals de Dénia APAD. La trobada va servir també perquè els assistents conegueren millor la tasca que realitza APAD i va ajudar a l’associació, que hi col·labora en l’activitat de manera altruista, a donar difusió a la seua faena.

 

La iniciativa “A berenar al parc!” respon a l’objectiu reflectit al PLIA d’organitzar activitats per a l’ocupació de l’espai públic i per al ple desenvolupament de la infància i l’adolescència, alhora que atén a l’aspiració de les associacions de tindre accés a la població més jove.

Altres notícies

imprimir