Actualitat

La Regidoria de Medi Ambient reparteix gratuïtament el producte fitosanitari per a combatre la Xylella fastidiosa que afecta ametlers i oliveres

Els agricultors poden arreplegar-lo a partir de hui en les dependències de la ronda de les Muralles

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural posa a disposició dels agricultors valencians el producte necessari per a combatre els vectors de Xylella fastidiosa, una bactèria que afecta als cultius d’ametlers, oliveres, fruitals, cítrics i vinyes. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Dénia col·labora en la iniciativa fent el repartiment del producte entre els agricultors locals. A partir de hui podran arreplegar-lo en les dependències de Medi Ambient (ronda de les Muralles, 42), en horari d’11.30 a 14 hores, de dilluns a divendres.

El producte fitosanitari que es repartirà és, en principi, per als conreus d’ametler i olivera. Els agricultors que tinguen una parcel·la en la zona infectada i presenten la notificació de la conselleria, podran rebre, a més, producte per a tractar altre tipus de cultius. A més, el receptor del producte ha de disposar del carnet de manipulador de plaguicides. Els llauradors hauran de fer-se càrrec de les despeses d’aplicació del tractament.

Altres notícies

imprimir