Presentació

Presentació del Comissari-Cap

José Martínez Espasa (Comissari-Cap)

Hola i benvingut/da a la pàgina web del Cos de la Policia Local de Dénia. No podia passar massa temps fins que aquesta Policia s’incorporara en el món virtual. Una Policia Local contemporània, en l’ona de les noves tecnologies i de la informació globalitzada, al nivell del que exigeixen estos temps.

El sentit de servici públic, l’ànim preventiu i educatiu i el prestigi donat per la serietat i professionalitat dels seus components s’ha traslladat a aquesta web per poder millorar la qualitat en l’atenció al ciutadà d’arreu del món interessat en Dénia.

Al llarg d’aquesta web trobarà nombrosos serveis amb la intenció d’evitar burocràcies o desplaçaments, agilitzar tràmits, i fer-li aplegar informació en temps real interessant per a la seua seguretat. Per als propis agents contempla normativa i informació necessària per a les seues funcions diàries.

Estic convençut que aquesta pàgina no passarà desapercebuda i serà una millora substancial de la imatge i el servici que presta la Policia Local de Dénia.

José Martínez Espasa

imprimir