Actualitat

Reunió amb la delegada del Govern sobre la delimitació del domini públic en el litoral nord de Dénia

 

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, s'han reunit aquest matí a València amb la delegada del Govern, Pilar Bernabé, per a avançar-li la intenció del govern municipal de demanar a Costes la paralització de l'expedient de delimitació del domini públic de les platges del nord, actualment en període d'informació pública.

 

Aquesta mateixa setmana, en una trobada prèvia amb propietaris afectats per la nova proposta de delimitació, els representants municipals els van informar de la voluntat d'elevar al Ple de l'Ajuntament de Dénia una moció consensuada per tots els grups polítics per a sol·licitar-ne la paralització fins que es complete la regeneració de les Deveses, que acaba de començar. Un projecte que permetrà a la platja guanyar 60 metres a la mar i que inclou, a més, la construcció d'espigons i un cordó dunar per a protegir-la de l'erosió.

 

Per tant, segons han comunicat hui a Bernabé el primer edil i la regidora, seria molt més adient ajornar la delimitació del domini públic en eixa zona a què es materialitze la nova configuració del litoral resultant de la regeneració de la platja.

Altres notícies

imprimir