Actualitat

Comencen les obres de millora del paviment i lluminàries del carrer de Marqués de Campo

Les accions vinculades a la reparació del paviment i el canvi dels punts de llum del carrer de Marqués de Campo començaran dilluns que ve 6 de febrer. Aquestes actuacions busquen eliminar la deterioració en què es troba la via, la qual cosa constitueix “un perill per al trànsit motoritzat i la circulació de persones”, segons el projecte d'obra.

L'adjudicació del projecte, aprovada el 15 de desembre de 2022 per Junta de Govern, es va concedir a l'empresa Nerco Infraestructures S.L. per un valor de 396.033 euros (IVA inclòs). 

Les obres, que s'executaran en un termini de quatre mesos (tenint en compte la pausa prevista durant Falles, Mig Any de Moros i Cristians i Setmana Santa), tenen tres punts d'actuació clau i es realitzaran des del port en direcció a la Glorieta:


1.    Repavimentació i millora del ferm existent en els encreuaments de carrers transversals:
•    Encreuament amb el carrer de Diana.
•    Encreuament amb el carrer de Carlos Sentí.
•    Encreuament amb el carrer  de Càndida Carbonell.
•    Encreuament amb el carrer de Temple de Sant Telm.
•    Encreuament amb el carrer de Sandunga.
•    Encreuament amb el carrer de Fontanella.

 

2.    Repavimentació i millora del ferm del carrer Marqués de Campo, entre els carrers de Diana i Carlos Sentí, tram en el qual es troben petjades del trànsit rodat i assentaments irregulars del ferm de la calçada.

 

3.    Millora de l'enllumenat amb la substitució dels 106 punts de llum existents per un nou model de tecnologia LED.

 

Per al desenvolupament d'aquesta reforma del carrer, l'Ajuntament de Dénia compta amb una subvenció de 181.670,10 euros procedent del Pla Planifica de la Diputació d'Alacant.

 

Comunicació a veïns i comerciants


Des de l'ajuntament s'ha traslladat al veïnat, comerciants i hostalers de la zona, en diferents reunions celebrades en els últims dies, el projecte i els períodes d'execució. Paral·lelament, aquesta setmana ha començat el repartiment de bustiada en els habitatges de tot el carrer amb la finalitat de notificar l'inici de les actuacions i els detalls d'aquestes.

A més, s'ha tingut en compte a les entitats festeres de la ciutat, amb les quals la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, també s'ha reunit per a explicar els terminis d'execució d'obra i com afecta això a les celebracions que tenen el carrer Marqués de Campo com a escenari principal. Sobre aquest tema, la regidora ha comunicat al col·lectiu que tant en Falles i el Mig Any de Moros i Cristians com per Setmana Santa es detindran les obres per a permetre els actes festius previstos i facilitar el pas de vianants en dates d'especial afluència turística. 

Altres notícies

imprimir