Actualitat

Pantalán 02 i Tempura Bar copen els premis de la XX Ruta de Tapes Dénia

Els premiats amb organitzadors i col·laboradors
Pantalán 02
Tempura Bar
  El premi especial GuiaME a la dedicació, implicació i compromís amb la Ruta recau en La Cambra del Senyoret, d'Álex Scholte

La Ruta de Tapes de Dénia ha viscut hui un moment únic en les seues vint edicions d'història. Per primera vegada, els premis que s'atorguen en el concurs han recaigut en dos únics establiments participants. Pantalán 02 (carrer de Magallanes, 3), amb la seua coca de sardina a la brasa a l'estil Maripaz, i Tempura Bar (carrer de Diana, 4), amb la tapa “Massa pa la carabassa” de carabasseta en tempura amb boletus i formatge de cabra, salsa de pistatxo i crema de carabassa, han posat d'acord els gustos del públic i dels jurats especialitzats i s'han emportat els premis de totes les categories.

 

Tempura Bar ha sigut el primer classificat en les votacions del públic i ha obtingut una placa commemorativa de GuiaME Comunicació, organitzadora de la Ruta, i una estufa decorativa de gas per a terrasses, cortesia del patrocinador Fuego Difusión. El premi que concedeix Turisme Dénia a la millor tapa elaborada amb producte autòcton també ha recaigut en Tempura Bar. A més de la placa que els ha entregat l'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, el propietari del restaurant Mena i membre de la directiva d’AEHTMA, Diego Mena, els ha entregat un premi consistent en un dinar o sopar degustació en el seu establiment.

 

Pantalán 02, segon classificat per elecció dels participants, ha rebut també la seua placa commemorativa de l'organització i el regal d'un sopar, nit d'hotel i desdejuni a l'hotel La Font d’Alcalà, en Alcalà de la Jovada. Aquest mateix establiment ha sigut distingit amb el premi AEHTMA atorgat per un jurat tècnic i dotat amb una experiència gastronòmica a Dénia i placa commemorativa.

 

La Cambra del Senyoret, premi especial

 

GuiaME va instaurar algunes edicions arrere un premi especial, dotat amb 300 euros en metàl·lic, que concedeix als establiments “per la seua dedicació, implicació, bon fer, cura i compromís amb la Ruta de la Tapa”. Enguany, el premi especial ha sigut per a La Cambra del Senyoret, regentada per Álex Scholte.

 

Manolo Martí, director de GuiaME Comunicació, ha destacat que, des del principi de la Ruta, “Álex sempre ha apostat per aquest esdeveniment, en el qual va participar fins que el seu restaurant, El Senyoret, es va traslladar a les Marines i vam deixar de gaudir del seu talent, simpatia i bon fer”. Fa uns anys es va incorporar de nou amb La Cambra del Senyoret “i des de llavors no ha faltat a la seua cita amb la Ruta de Tapes, malgrat haver passat moments complicats i estar situat en un lloc no massa cèntric”.

 

Sorteig entre els ruteros

 

L'última part d'aquest acte, celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia, ha sigut el sorteig de premis entre el públic participant en la Ruta que haja valorat, almenys, 15 tapes en el seu passaport.

 

El resultat és el següent:

 

  • Guanyador d'un sopar de tapeig per a dues persones en el Tempura Bar (1r classificat): Federico David Osia Rodríguez.

 

  • Guanyador d'un sopar de tapeig per a dues persones en el Pantalán 02 (2n classificat): Lars Thoenissen

 

  • Guanyadora d'un sopar de tapeig per a dues persones en el Tempura Bar (guanyador premi Turisme Dénia): Alicia Kulichova

 

  • Guanyadora d'un sopar de tapeig per a dues persones en el Pantalán 02 (guanyador premi AEHTMA): Antonella Macis

 

  • Guanyador de la cistella gurmet amb productes de la terra, cortesia de Melicatesen: Melvyn Eden

 

Premi Portal de la Marina

 

Els ruteros que voten a través de l'aplicació Rutappa també tenen la seua recompensa, patrocinada pel centre comercial Portal de la Marina.

 

En aquesta edició, el guanyador del sorteig realitzat entre els participants que més tapes han puntuat utilitzant l'aplicació ha sigut David González Gómez. La seua dona, Rosa, ha recollit la targeta regal per valor de 500 euros per a compres en els locals del centre comercial.

 

La pròxima cita amb la Ruta de Tapes de Dénia serà del 17 de febrer al 12 de març de 2023.

 

 

Altres notícies

imprimir