Actualitat

Reunió de treball amb la rectora de la Universitat d’Alacant per a definir els estudis que s’impartiran al campus de Dénia

L’alcalde, Vicent Grimalt i la regidora d’Educació, Melani Ivars, es van reunir ahir amb la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, per tal d’abordar el projecte comú d’implantació d’estudis de màster i postgrau relacionats amb la gastronomia al futur campus universitari de  Dénia.

 

Entre uns altres, al campus denier s’impartiran el nou títol d'expert en Turisme Gastronòmic Sostenible i Desenvolupament Local així com el IV curs d'especialista en Ciència i tecnologia Culinària, Maridatges, Arrossos i Alta Cuina Mediterrània.

 

“Una proposta diferenciada amb estudis superiors i adreçada a la innovació en tots els processos de la gastronomia des d'una perspectiva multidisciplinària que done resposta a les necessitats d'un dels sectors més importants del nostre territori”, en paraules de la rectora Navarro.

 

El futur campus universitari de Dénia s’ubicarà a la finca de Torrecremada. Este mes de gener han començat les obres de rehabilitació de la casa del segle XIX per a adaptar l’espai a l’ús educatiu. Les obres tenen un pressupost de 2.379.485 euros i estan cofinançades per l’Ajuntament de Dénia i la Conselleria d’Universitats. El termini d’execució dels treballs és de 20 mesos.  

  

Altres notícies

imprimir