Actualitat

Lliurament dels certificats als locals d'hostaleria participants en el programa 'Servei responsable' de la UPCCA

Hui s'han lliurat, a la Biblioteca de Dénia, els certificats a les persones i locals d'hostaleria participants en el programa "Servei responsable", promogut per la Unitat de Prevenció d’Addiccions de l’Ajuntament de Dénia, dins del Pla Nacional sobre Drogues del Ministeri de Sanitat.

Un programa "que té una importància especial", ha destacat l'alcalde, Vicent Grimatl, "perquè es basa en el vostre compromís social: el compromís de les persones que treballeu en el sector de la restauració i l’oci d’assumir certes bones pràctiques que ajuden a conscienciar la població i prevenir els consums abusius i perillosos d’alcohol i drogues".

A l'acte de lliurament dels certificats han assistit, a més del primer edil, la regidora de Benestar Social, Melani Ivars; la presidenta d'AEHTMA, Cristina Sellés; i Carmen Vicioso, representant de l'entitat Hazkunde que s'ha encarregat del desenvolupament del programa a Dénia.

S'hi ha fet lliurament de 20 certificats a les persones participants en els dos tallers realitzats a finals de 2019, en la seu d'AEHTMA, amb professionals del sector (propietaris i personal treballador); 7 distintius als locals adherits al circuit d'oci de qualitat, que han assumit el compromís d'aplicar-hi el codi de bones pràctiques de "Servei responsable"; i 18 certificats als professionals formats en el curs de formació de formadors, per a poder implementar el programa a la Marina Alta.

"Servei responsable" vol implicar el personal que treballa en hostaleria en la prevenció dels consums d'alcohol i drogues i formar-los en l'atenció als possibles efectes d'aquests consums. "Fomentar, en definitiva, el paper d'aquests treballadors i treballadores com a agents de salut", ha explicat la regidora Melani Ivars.

Durant l'acte també s'ha anunciat que Dénia ha esdevingut referent a nivell nacional del programa per al Ministeri, que realitzarà a la nostra ciutat el procés d’avaluació de “Servei responsable”.

Nova formació en "Servei responsable"

Els dies 16 i 17 i 28 i 29 de juny es desenvoluparà una nova formació dins del programa "Servei responsable" amb els locals interessats (persona propietària i un 30% de la plantilla).

Per a apuntar-s'hi, els interessats poden telefonar al 628 076 449 o enviar un correu a upccadenia@ayto-denia.es

La inscripció també es pot formalitzar a través d'AETHMA.

Altres notícies

imprimir