Actualitat

Festival Intergeneracional de la Cançó 2019

El Festival Intergeneracional de la Cançó que organitza la Regidoria de Joventut es va celebrar divendres passat al carrer de la Via. En aquesta dissetena edició es van presentar un total de 13 talents vocals, 3 en categoria Infantil, 5 en categoria Juvenil i 5 en categoria d’Adults. Els finalistes van ser escollits en un càsting que es va realitzar durant el mes d’abril d’entre les vora quaranta persones presentades. El fil conductor d’esta edició eren els grans èxits de les últimes dècades, números 1 en les llistes.

L’actor Paco Bertomeu i la cantant Beatriz Dentell, guanyadora en Adults del FIC 2018, van exercir de mestres de cerimònies. La gala va resultar molt dinàmica i amb unes actuacions  brillants, que van aconseguir que el nombrós públic present gaudira de debò de l’espectacle oferit.

L’ordre de les actuacions va ser el següent:  

Infantils: Inés Reig amb la cançó Teléfono; Alejandro Catalán amb Pan y mantequilla i Raluca Herminia amb el tema Shake it off.

Juvenils: Lucía Rubio, amb el tema Yo no soy esa; Ainhoa Berenguer, que va interpretar Fame; Ainhoa Martínez, amb la cançó Mujer contra mujer; Joana Mengual amb Flames i Morgana Pateman amb el tema Smells like teen spirit.

En la categoria d’Adults van actuar Juanjo Fernández, amb Te quiero, te quiero; Moira Frank, amb la cançó Venus; Sergio Gómez, qui va interpretar Tu frialdad; Mar Perelló, amb Hello i Sara Pérez, amb la cançó What about us.

A més a més, van haver tres actuacions convidades protagonitzades pels guanyadors de les edicions de 2017 i 2018 i la professora de cant del FIC, Kelly. Com a novetat enguany, hi ha participat un grup de ballarins voluntaris, sota la direcció d’Amin, que amb les seues coreografies han contribuït a millorar l’espectacle oferit.

Després de les deliberacions, el jurat d’esta edició del FIC, integrat per la regidora de Joventut, Melani Ivars, Niamh O’Sheehan, cantant professional, membre dels grups Catecrash i Knot Again, en la Marina Alta i Ángel Serrano Zurita, guanyador de la 3a edició del FIC, finalista de Destino Eurovisión amb la banda Sunami i teloner d’artistes com Rozalen, va decidir atorgar el premi guanyador en la categoria Infantil a Alejandro Catalán; en la categoria Juvenil a Ainhoa Martínez i en Adults a Moira Frank.


 

Altres notícies

imprimir