Actualitat

L'alumne de Dénia Juan Ruiz Úbeda guanya el concurs de pintura de les Aules de la Tercera Edat de la Comunitat Valenciana

Juan Ruiz Úbeda, alumne de les Aules de la Tercera Edat de Dénia, ha sigut el guanyador del concurs de pintura que ha organitzat la Federació Valenciana d'Aules de la Tercera Edat (FEVATED) dins dels actes de celebració del 40 aniversari del programa a la Comunitat Valenciana. Ruiz Úbeda va recollir el premi de mans de la directora general de Cultura, Carmen Amoraga, la presidenta i el secretari general de la FEVATED, Francesca Conesa i Javier Biendicho, durant un acte celebrat la setmana passada en el monestir de Sant Miquel dels Reis de València. El van acompanyar des de Dénia companyes del taller de Pintura de les Aules, entre elles Hannelore Malic i Vera Jones, seleccionades també per a participar en el concurs; la regidora del Major, Elisabet Cardona; i la coordinadora de les Aules, Susana García.

Cada seu del programa d'Aules de la Comunitat Valenciana podia presentar cinc obres al certamen. A les Aules de Dénia es van presentar 21 quadres de gran qualitat, dels quals, un jurat expert va seleccionar les cinc que anaven a presentar-se al concurs, la temática del qual se centrava en rostres de dona. L'obra de Ruiz Úbeda, titulada Arrugues que pregunten, va ser una de les triades per a representar a Dénia i, finalment, es va alçar amb el primer premi del certamen.

Tots els quadres seleccionats i premiats en aquest concurs protagonitzaran una exposició itinerant per la Comunitat Valenciana, que inclou a la ciutat de Dénia, projectada per al pròxim curs 2019/2020 de les Aules.

 

Altres notícies

imprimir